top of page

Gode ideer - runde 2!


Har du en god idé til en læringsplakat? Vi på Rimtass er hele tiden på jakt etter nye tema og problemstillinger vi kan fordype oss i. Og nå vil vi gjerne høre fra pedagoger i hele Norge.

15. september vant Veronica fra Sortland med sin idé om en plakat som viser forskjellige instrumentgrupper. Denne idéen er original og konkret, og vi elsker den! Vi vil prøve å realisere denne plakaten, og håper å få den klar for butikken om ikke alt for lenge.

Idékonkurransen var så nyttig og morsom at vi har bestemt å kjøre en ny runde. Ny frist for å sende inn en idé er 1. desember 2017.

Beskriv idéen med en tekst, eller tegn en skisse. Få med om du mener det bør være én plaktat, eller en serie med 2 - 3 plakater. Legg gjerne med linker til gode, pålitelige kilder. Vi er spesielt interessert i kreative ideer, som er konkrete og gjennomførbare.

Send inn dine idéer til post@rimtass.no. Frist er 1. desember, vinnerne blir kontaktet innen 1. januar 2018. Vinner av beste idé får et gavekort på 500 kroner i nettbutikken, og et eksemplar av ferdig plakat hvis idéen bli realisert.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nye innlegg

bottom of page